Jonas snarkar

Jag bor i ett minimalistiskt hotellrum med Jonas. Vi har dubbelsäng och myser.

I dag har jag bestigit Kataloniens högsta berg i lagskor. Sett över en långhelg har jag varit tvungen att gå ut hart for att matcha Jonas snarkningar. Men varje kväll har han somnat före mig.

Jag har dock givit moteld. Genom att satta pa TVn pa hog volym och somna over remoten så jag tycker att vi ar kvitt.

Tank om man vore kirurg ändå, då skulle jag kunna göra något åt hans övergrepp på skogen.

Det ar sent i hotellets lobby. Det ar bara jag och nattportiern, vilken förovrigt artigt avböjt mitt erbjudande att göra mig sällskap över en gin fizz, uppe. De andra ar ute i den spanska natten. I morgon kommer jag hem till Den Änglaljuva och flickorna samt ett tangentbord som funkar som det ska.

Jag sneglar mot hissarna.

Däruppe snarkar Jonas.