En dag i den första världen

Ett något udda i-landsproblem (fast kanske är alla i-landsproblem såväl udda som bisarra) inträffade i går. Händelseförloppet kräver dock en bekännelse:

Jag har köpt en näshårstrimmer. Så där, nu är det sagt.

Jorå, den slank med på Claes Ohlsson härförleden. Jag kan inte med gott samvete påstå att jag använt den så där särdeles och eftersom jag är en person som gillar att få valuta för mina investeringar tänkte jag att jag kunde prova den på far också.

Sagt och gjort, jag iklädde mig strax rollen som staylist. 

Operationen gick väl okej, men pappa gillade inte direkt behandlingen. Du måste ju se proper ut på pensionärsuniversitetet sa jag med den gälla baryton som är så utmärkande för varje staylist med självaktning.

Hrm, just ja sa han med den lite undersätsiga lågmäldhet som är lika utmärkande för den som genomgår något vederbörande egentligen inte vill.

Efteråt kokade jag de vitala delarna på trimmern. Det visade sig att plasten inte var anpassad för detta varför den deformerades. Ridå.

Sammanfattar man i-landsproblemet kan man göra det enligt följande: Visst är det åt helvete när ens näshårstrimmer inte pallar tryckrengöringen efteråt?