Gunnar Kihlberg

Fakta: Min kollega Gunnar Kihlberg har fått ett fint och välförtjänt pris av Kungliga vetenskapsakademien.

Fakta: Han är alltså officiellt landets bäste kemilärare. Och jag är inte bitter.

Fakta: Min kollega Gunnar Kihlberg är snuskigt vältränad, bland annat åker han i runda slängar 200 mil skidor per år. Simning och löpning undantagen.

Fakta: Jag är tjock. Jag är värdelös på GI och diverse träningsmetoder.

Fakta: Min kollega Gunnar Kihlberg behöver en frack för ceremonin där han ska motta priset.

Fakta: Min kollega Gunnar Kilhlberg har aldrig burit, än mindre ägt en frack.

Fakta: Jag har två frackar. Dessutom kan jag bistå honom med diverse frackdelar samt sakupplysningar om hur man bär en frack på ett korrekt sätt.

Fakta: Han tycker att jag är en ”ängel” som hjälper honom. Jag tycker han är avundsvärd i sin fysik, både den han har liksom den han undervisar i.

Fråga: Vilka samband och slutsatser kan man dra av ovanstående?

9 reaktioner till “Gunnar Kihlberg

  1. Men pingviner kan hoppa. Du får nog revidera det där med att åka skidor ”ihop” enligt principen fyrtornet och släpvagnen.

  2. Är slutsatsen att vi ska börja åka skidor ihop, eller att du vill gå i min crawlgrupp?En elev kommenterade diskussionen med att både änglar och pingviner har vingar, men bara änglar kan flyga./Gunnar

  3. Att änglar är lite tjocka och otränade? Eller vänta, det ju keruber. Då måste slutsatsen vara att du är en kerub. Men de brukar ju vara i stort sett nakna, och du har ju frack… Du kanske är blyg, där har vi detDu är en blyg och välklädd kerub

  4. Tjockisar bär gärna frack?Det faller kanske lite på att jag, varandes tjockis, inte gärna bär frack. Jag kommer inte ens i min frack pga ovannämnda tjockishet…Kanske att du är en trevlig kollega?

Kommentarer är stängda.