Inloggning

Så har ännu en semester tagit slut.

Det har varit en bra semester. Får man fjäll och salta bad så blir det gärna det. Jag har dessutom kommit i gång bra med min löpning, även om det stundom känns som om man springer med döden i hälarna. När jag springer iförd ett par gröna byxor och gul tröja ser jag faktiskt ut som ett trafikljus.

Men, som en iranier i mitt basketlag sa 1986 när han efter en träning stod utanför hallen och rökte, det är godast efter springa, va. Jag väger med andra ord fortfarande lika mycket.

Politiskt börjar nu satsningen mot riksdagen alternativt kommunfullmäktige. Jag har blivit antagen till en ledarskapsutbildning i Fp:s regi på regeringskansliet vilket känns spännande.

Yrkesmässigt har jag bytt program till natur. Varför, kanske någon undrar. Jag vet inte riktigt, kanske behövde jag bara omväxling.

Men sant är nog att även om jag allmänt ser mig som en sång och dansman, så har jag också alltid sett mig lite som tillfällig på Estetiska programmet. Min syn på kunskap och hur jag lägger upp min undervisning passar nog egentligen bättre på natur.

Vännerna och kollegorna finns ju kvar, även om jag byter program.

Det ska hursomhelst bli kul att börja jobba igen, fan tro´t.