Javisstjävlar-butiken

Jag har kommit på en ny affärsidé.

Eller jag och jag förresten, i ärlighetens namn ska det framhållas att jag gjorde det tillsammans med John-Erik Göras i Falu Kammarkör. Förutom att han är en fantastisk sångare som genom sina soloinsatser i And so it Goes firat oerhörda triumfer i såväl Tallinn som Dalarna så är han också en rolig person.

Efter att vi tillsammans flytt en våldsamt överförfriskad långtradarchaffis, iförd en t-shirt med texten Born to Fuck, när denne skulle låta sitt vatten i pissoaren i den fyra kvadratmeter stora toaletten ombord på färjan över, och vi senare utan hans kiss-stänk var lyckligt återbördade till baren, kom vi på hur vi skulle bli förmögna.

Här följer idén (det är ingen idé att sno den, vi har redan sökt patent).

Alla, eller åtminstone väldigt många, i synnerhet från ålderskategorin yngre medelåldern och uppåt, som är ute och reser vill ha med sig något fint till sina nära och kära när de kommer hem igen.

Det hör liksom till. Det var det John-Erik och jag redan börjat fundera på. Vad ska vi köpa med oss hem till barnen? Antingen vill man fixa det på en gång, eller så kommer man alldeles för sent på det när man ankommer flygplatsen, båtterminalen eller tågstationen. Panik.

Ja visst, jävlar! Presenthelvetet!

Men då är det så dags. Det är där vi kommer in i bilden. Affärskedjan ska heta Javisstjävlar och hemligheten ligger i lokaliseringen, vi finns precis där vi behövs. Vår personal är specialutbildad på alla åldrar och kön och kan snabbt ta fram lämplig present i precis rätt prisklass.

Långsamt kommer vi att expandera och småningom dra oss tillbaka som mycket förmögna män. IKEA kommer att framstå som ett medelstort företag i jämförelse.

En reaktion till “Javisstjävlar-butiken

Kommentarer är stängda.