Svininfluensan

Så kommer influensan igen.Detta är mitt ständigt dåliga samvete. Normalt sett köper jag inte olika konspirationsteorier. Men när det gäller svininfluensan, den så kallade, kanske det ligger något i dessa.

Nu tror jag inte att myndigheter och andra försöker lura oss medvetet och jag tror heller inte att det är någon mer illasinnad profitör, mer jävlig än alla andra som framställer olika varor och produkter, som ligger bakom.

Däremot tror jag Sverige fick panik och genomförde massvaccination utan att ha ordentligt på fötterna. Och detta hade kunnat få oerhörda konsekvenser. Det har det redan fått för några enskilda.

Vad ligger bakom den här typen av panikåtgärder, kan man fråga sig. Från myndigheternas sida var budskapet klart: befolkningen skall vaccineras! Även sjukvården tyckte man detta.

Det klart, att man som sjukvårdspersonal historiskt kan hänvisa till hur mycket gott olika typer av vaccin åstadkommit, hur många liv som räddats. Jag frågade själv olika representanter och fick tydligt besked: man bör vaccinera sig – om inte annat av solidariska skäl.

Jag  tänkte ju på mina barn, förstås. Mina flickor var 1 och 3 år, alltså inom den förhöjda riskgruppen. Runt om i landet började en och annan avlida i följderna av influensan. Och så travade hela familjen i väg för att vaccinera sig. Som skolpersonal var jag dessutom prioriterad.

Nu hör man om ett snabbframtaget vaccin med dålig riskbedömning och ingen utredning av bieffekter. Bland annat har flera drabbats av narkolepsi, en sorts kronisk hjärnsjukdom som medför att man oförklarligt faller i sömn när som helst.

Det är allvarligt och illa. Vi får väl se om fler bieffekter uppkommer.

Som matrix-influerad konspirationsteoretiker kan man säkert tänka sig flera förklaringar till att myndigheterna vill spruta in saker i din kropp.

Som jag ser det har samhällstryggheten fått sig en rejäl törn. Man litar mindre och mindre på myndigheterna vilket förstås är allvarligt på sikt.

Och så jag själv – vad har jag utsatt mina barn för!? Men om jag inte vaccinerat dom, och någon av dom gått under i sviterna av svininfluensan, hur hade jag känt mig då? Frågorna och känslorna är många, svaren få.

I dag skriver SvD en intressant artikel en intressant artikel i ämnet.