Skakad och rörd

Det är ganska skapligt med mig.

Nu är jag hemma med mysbyxor, skägg och ett synbortfall på vänster öga. Förutom trötthet mår jag bra (leve vänstern!).

Min första promenad går till semmelbutiken i eftermiddag. Nu gäller det att komma igen med rehab och nya vardagen. Mest använder jag mig av twitter, om nån vill ha kontakt.

Jag tar gärna sällskap på min kl 10 promenad.

Jag är sjukskriven i 6 veckor.

Tack för all uppmuntran!

Avdelning 29 var superbra. Men det är jag med.

Monoklel, rock och släktkäppen med silverkrycka bliva min melodi.

Och serien Brideshead, gamle Lord Marchmains sjukdom får stå modell.

Ha det bra och tänk inte på mig så mycket – jag blir lätt bortskämd =)

5 reaktioner till “Skakad och rörd

  1. Joråsatte, nu är det ju så att grejen med vänner är att de tänker på varandra när de har det svårt. Du har välförtjänt många vänner, alltså får du finna dig i att bli lite bortskämd. Skulle du bli alltför styv i korken kommer vi smygande från din vänstra sida för att sätta dig på plats.Kämpa på kompis!

  2. Du är dig i alla fall, så vitt jag kan bedöma så här på avstånd. 🙂 Stor kram och snabb tillfriskning tillönskar jag dig!Hälsa alla tjejerna och särskilt Malin. Det är inte så lätt att vara den som inte är sjuk heller.

Kommentarer är stängda.